Hoppa till innehåll
Telebyrån logotyp

Account Manager - Nacka Strand

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå?

På Telebyrån letar vi efter en talangfull och driven Account Manager som vill göra skillnad i våra kunders vardag. Vi är ett växande företag med ett entusiastiskt team, och vi värdesätter våra anställda lika mycket som vi värdesätter våra kunder. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, bra förmåner och branschens vassaste produktportfölj.

Telebyrån är idag en av Sveriges snabbast växande återförsäljare av telekom tjänster och levererar idag tjänster till tusentals företag runt om i landet.- detta med stor hjälp av branschens bästa produktportfölj och kompetens inom branschen.

Vi söker dig som värdesätter en långsiktig relation med din arbetsgivare och framtida kunder. Din roll som Account Manager är avgörande för våra kunders utveckling, där du är motorn och hjärtat i företaget.

Telebyrån erbjuder många förmåner och utbildningsprogram för sina anställda i utbyte mot en engagerad, driven och motiverad kollega som vill stanna hos oss långsiktigt.

Du kommer att ställas inför komplexa men roliga utmaningar som ditt team kommer att hjälpa dig att lösa på bästa möjliga sätt.

Så brinner du för digitalisering, försäljning, att driva dina egna affärsprocesser och att ta på dig ett stort ansvar? Då är det här nästa jobb för dig!

Vem är du som söker?

Vi tror att du har erfarenhet som Account Manager, fältsäljare eller nykundsäljare och är en god kommunikatör som kan få fram ditt budskap och skapa förtroende och tillit.

Våra kunder älskar långsiktiga relationer och vi som arbetsgivare ser gärna att vi får den relationen med dig. Då får du ut mest av denna tjänst.

Att du tycker om och drivs av försäljning ser vi som en självklarhet och i gengäld får du en attraktiv lönemodell som vi hoppas ska stimulera till ett extra engagemang.

Jobbet fodrar en genuin nyfikenhet för att lära sig om telekom och digitalisering som vi ser är framtiden. Du behöver vara redo för att lära dig produkter och tjänster i en bransch där nyheter lanseras i rasande takt. För att lyckas behöver du ha stort engagemang och driv att vilja se kundens behov, hitta en lösning och uppskatta den långsiktiga kundrelationen.

Vi letar efter någon som har:

* Gymnasieexamen eller motsvarande, helst någon form av eftergymnasial utbildning

* Arbetat med proaktiv B2B-försäljning

* En stark känsla av ansvar över både dina kunder och planeringen av ditt dagliga arbete

* God organisationsförmåga och är noggrann

* Ett starkt driv och värdesätter laganda och att arbeta tillsammans som ett team.

Plats: Nacka Strand

Är du intresserad?

Är du intresserad av att höra mer om den här tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss - Sam 0723500084 sam@telebyran.se.

Sista ansökningsdag är den 31 september 2023. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, eftersom vi kommer att genomföra intervjuer på löpande basis.
Mer info
Kontaktperson
Aziz Jdidi
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bakom Telebyrån finns många års erfarenhet inom IT- och telekombranschen. Telebyrån är ett team av erfarna och engagerade rådgivare runt om i landet som tillsammans har lagt grunden för en större, smartare och vassare leverantör där allt är möjligt.

Idag är vi en av Sveriges snabbast växande telecom & IT återförsäljare som levererar tjänster till tusentals företagare över hela vårt stora land.

Liknande jobb