Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Hemköp i Lännersta söker kvällsansvarig

Publiceringsdatum
19 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen till Hemköp Lännersta, här möts du av en familjär stämning där tydliga gemensamma värderingar och vår kärlek till mat genomsyrar allt vi gör.
Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet.
Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse, med fokus på rutiner och drift. I utbyte erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

När du arbetar som jourmedarbetare hos oss så innebär det ett stort ansvar för butiken under vissa tider. Du tar stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Tillsammans med dina kollegor har du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och ser till att vi håller högsta kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Driftansvarig på kväll och helg.
 • Varuplock
Låsningsansvar
Arbeta enligt de rutiner som finns framtagna för jouransvar
  För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att arbeta med kunder och försäljning. Du ska även ha lätt för att arbeta i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress.

  Du bör ha erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln och gärna varit jouransvarig tidigare.

  Anställningsform
  Tjänsten är på 20 Tim/v. Arbetet innefattar kvällar och helger.

  Är detta rätt utmaning för dig?
  Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.

  Du bli anställd av Hemköp Lännersta, som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

  För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

  Välkommen till Hemköp i Lännersta!

  Om Hemköp
  Hemköp är butikskedjan för matälskare där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen. På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!
  Storesupport logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  18 mars 2024 (14 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

  Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Läs mer på jobandtalent.se