Hoppa till innehåll
Spektra Neon AB logotyp

Säljande projektledare

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Göran Widell
Email
Telefon
Om tjänsten

Som projektledare hos oss kommer du att bearbeta och följa upp nya och befintliga kunder. Du kommer att bygga upp starka affärsrelationer och identifiera nya affärsmöjligheter. I rollen kommer du att arbeta med försäljning av service- och reparation av trasiga skyltar, försäljning av nya skyltar och ingå service- och ramavtal med dina kunder. Som projektledare har du ett eget budgetansvar och får stor möjlighet att utforma din roll. Du projektleder dina arbeten och har vår ateljé och våra montörer till din hjälp.

Vem är det vi söker?

Vi letar efter dig som brinner för försäljning, kundrelationer samt gillar att anta nya utmaningar. Vi värdesätter ett stort mått av prestigelöshet och en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Du är driven och resultatinriktad samt har en vilja att utvecklas med företaget. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Vad kan Spektra Neon erbjuda dig?

Spektra Neon är en arbetsgivare som månar om sina anställda och för rätt person finns det fantastiska utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med engagerade och trevliga kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Du kommer få chansen att utvecklas inom spännande projekt och arbeta i ett bolag med stor drivkraft och med ett starkt varumärke.
Spektra Neon AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spektra Neon AB grundades 2004 och har sedan starten växt för varje år. Vi är idag en självklar aktör inom ljusreklam tack vare våra innovativa lösningar för våra kunders behov av att synas. Vårt långsiktiga tänk tillsammans med produkter av högsta kvalitet har tagit oss dit vi är idag.
http://www.spektraneon.se

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga