Innesäljare till industrin

Innesäljare till industrin

Tjänsten
Du kommer att bearbeta industriföretag över hela landet från vårt kontor. Ditt uppdrag är att bygga breda relationer med din kundbas genom att leverera ett brett produktsortiment med hållbarhet i fokus. Du kommer arbeta fokuserat i en roll där du dagligen kommunicerar med både nya och befintliga kunder. Läs gärna mer på vår hemsida www.pk-produkter.se om hur vi hjälper företag utveckla sina arbetsplatser på ett hållbart sätt.

Personliga egenskaper
För att lyckas med arbetet krävs det att du är självständig, vilket kräver planering, struktur och uppföljning. Som person är du affärsmässig, drivande och duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med dina kunder. Du har lätt för att få kontakt med nya människor och uppskattar att arbeta i ett företag som är ledande inom sin bransch. Vi förväntar oss att du bidrar positivt till företagets resultat och utveckling och vi ställer därför krav på såväl prestation som samarbetsförmåga och flexibilitet. Rätt inställning och rätt attityd är avgörande egenskaper.
Mer info
Kontaktperson Pia Kleredal
Telefon 010-1294000
Email Mejla Pia Kleredal
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pk-produkter.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PK Produkter är ett helägt dotterbolag till Ahlsell Sverige AB, och vi är en ledande leverantör av produkter och kunskap för hållbar miljösäkerhet inom vätskehantering och spillskydd samt hantering och lagring av miljöfarliga ämnen. I vårt sortiment ingår även förbrukningsvaror. Vårt företag finns i Nacka.