Hoppa till innehåll
Nordan AB logotyp

Regionsäljare med kontorsansvar

Regionsäljare med kontorsansvar, Stockholm.

Drivs du av att skapa kvalitet och långsiktiga relationer, både internt och externt? Ta då chansen att söka tjänsten som Regionsäljare med kontorsansvar för placering i Stockholm.

Vi söker dig som vill vara med att vidareutveckla vår position som en trygg och solid fönster- och dörrleverantör i den svenska marknaden. Din uppgift blir att sälja och marknadsföra hela NorDans produktportfölj av fönster och dörrar. Samtidigt ansvarar du för vårt säljkontor i Stockholm.


Arbetsuppgifter:


Som regionsäljare med kontorsansvar ansvarar du för att tilldelad region når de uppsatta försäljningsmålen.

Du ansvarar för att kunder får det stöd och de professionella råd de behöver i säljprocessen och du medverkar i upprättande av marknads- och aktivitetsplaner för regionen samt ansvarar för att dessa genomförs. Kontoret består av både kundansvariga regionsäljare och av innesäljare. Du skall aktivt leda säljkontoret och verka för att ni tillsammans når de uppsatta målen. Du kommer att ansvar för en dela av kontorets kundportfölj samtidigt som du har personalansvar för medarbetarna på säljkontoret inkl. medarbetar- och lönesamtal.


Du som söker:
 • Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat. Du är ambitiös, kontaktskapande, resultatorienterad och effektiv.
 • Du har relevant utbildning på lägst gymnasienivå och/eller arbetserfarenhet från branschen. Ett befintligt kontaktnät inom segmentet är meriterande.
 • Du skall trivas med att arbeta i team men även vara självgående.
 • Du skall ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
 • Du ha goda kunskaper i MS-Office.
 • B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:
 • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen.
 • Marknadens bredaste produktutbud av fönster och dörrar.
 • En marknadsorganisation med hög fackkompetens.
 • Ett företag i tillväxt med en stark och positiv företagskultur.
 • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt.
Ansökan skall vara oss tillhanda senast 2023-03-31.

Urval & intervjuer sker löpande varför också tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten ställer du till Marknadschef Andréas Dahl, andreas.dahl@nordan.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Andréas Dahl
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 2200 medarbetare och en omsättning i koncernen på 5 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mera än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Den svenska verksamheten till NorDan, med försäljningskontor, fabriker och administration är samlat i bolaget NorDan AB, som har huvudkontor i Tanumshede. Fabrikerna ligger i Tanumshede, Bor och Kvillsfors. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg/Tanum, Malmö, Växjö och Bor.
NorDan AB är den snabbast växande tillverkaren av fönster och dörrar i den Svenska marknaden.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDan:s etablering i 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på i den svenska marknaden.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.
För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, samtidig som vi säljer NorDan Gruppen sina produkter i den svenska marknaden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare