Hoppa till innehåll
Vi söker nu innesäljare med placering vid vårt säljkontor i Nacka, Stockholm.

Arbetsuppgifter:
  • Säljsupport mot våra kunder inom byggfackhandel och entreprenörsledet.
  • Rådgivning i valet av våra produkter
  • Upprätta offerter och följa upp i säljprocessen, både internt och externt.
  • Mottagning, registering och bekräftande av inkommande beställningar

Du som söker:

Till rollen söker vi dig som vill leverera hög kundservice och skapa långsiktiga relationer. Du gör detta från vårt säljkontor i Nacka men har kontakt med kunder inom ett stort geografiskt område från Stockholm/Mälardalen och långt upp i norra Sverige. Du är en självständig lagspelare och trivs i att skapa lösningar för kunden tillsammans med dina kollegor.

Du har gärna erfarenhet från liknande arbete som innesäljare. Kunskaper inom ritningsläsning liksom byggteknisk bakgrund är också meriterande, men inget krav. Du är ambitiös, kontaktskapande, effektiv och samtidigt noggrann.

Du har god datorvana och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder:
  • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen
  • Ett lokalt team med hög fackkompetens
  • En stark och positiv företagskultur
  • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt

Ansökan skall vara oss tillhanda senast 2023-03-31

Vi kommer kalla till intervju löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång så tveka inte att söka!

Frågor om tjänsterna besvaras av Marknadschef Andréas Dahl, tel: 010-130 00 51.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Andréas Dahl
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 2200 medarbetare och en omsättning i koncernen på 5 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mera än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Den svenska verksamheten till NorDan, med försäljningskontor, fabriker och administration är samlat i bolaget NorDan AB, som har huvudkontor i Tanumshede. Fabrikerna ligger i Tanumshede, Bor och Kvillsfors. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg/Tanum, Malmö, Växjö och Bor.
NorDan AB är den snabbast växande tillverkaren av fönster och dörrar i den Svenska marknaden.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDan:s etablering i 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på i den svenska marknaden.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.
För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, samtidig som vi säljer NorDan Gruppen sina produkter i den svenska marknaden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare