Hoppa till innehåll
Nacka logotyp

Miljöarbetare till Urbaser i Nacka - extraj

Ansök nu
Urbaser är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för hushålls- och matavfall i Nacka kommun, med Nacka Vatten och Avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu behöver vi komplettera vår personalpool med positiva och målinriktade miljöarbetare som kan arbeta vid behov - perfekt för dig som söker ett flexibelt extrajobb!

Som miljöarbetare har du en huvudroll hos Urbaser. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Nacka rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Tillsammans med någon av våra chaufförer samla in och transportera avfall.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
  • Daglig skötsel och underhåll av fordon och påbyggnad.
Det är mycket meriterande om du:
  • Har erfarenhet av någon form av avfallsinsamling
  • Har lokalkännedom (Nacka kommun)
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag till fredag, dagtid klockan 06:30-15:30.
Placering: Driftenheten/depån för uppdraget utgår från Lännersta, Nacka.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare