Innesäljare/Lagerarbetare Nacka

Innesäljare/Lagerarbetare Nacka

Innesäljare/Lagerarbetare Nacka Strand

Lundagrossisten grundades år 1977 och bedriver B2B-försäljning av artiklar inom värme, vatten och sanitet. Vi är idag en av Sveriges ledande VVS-grossister med en årlig omsättning på över 1,6 miljarder kronor och fler än 200 medarbetare. Våra kunder är uteslutande professionella rörinstallatörer med ett stort och kontinuerligt materialbehov. Vi finns representerade från Malmö i söder till Gävle i norr, genom våra 19 stycken fullstorterade hämtlager med över 16 000 lagerlagda artiklar. Vi är just nu inne i en expansiv fas och har därför ett stort rekryteringsbehov.

Ett omväxlande jobb hos en trygg och långsiktig arbetsgivare!

På Lundagrossisten lär du dig en bransch, ett företag och ett yrke från grunden, där praktiskt arbete varvas med interna utbildningar inom VVS, försäljning och vårt affärssystem med mera. Som Innesäljare/Lagerarbetare förväntas du ge kompetent och trevlig service till våra besökande kunder och administrera deras order, men arbetar även med lagersysslor såsom orderplock, kontroll av inkommande gods och inleveranser.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter, då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar. Vi eftersträvar långsiktiga arbetsrelationer och är stolta över att kunna säga att vi sedan starten 1977 aldrig har varslat eller permitterat någon medarbetare!

Relevanta egenskaper och förkunskaper
VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att tillgodogöra dig dessa kunskaper i arbetet och via våra interna utbildningar. Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett effektivt tempo och med många kontakter. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

Omfattning Heltid

Anställningsform Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Minimilönen som självgående Innesäljare/Lagerarbetare är för närvarande 32 200 kr, därefter individbaserad löneutveckling beroende på prestation och engagemang. B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 12 månader från anställningstillfället.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 10 februari 2023.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lundagrossisten.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (9 dagar kvar)