Embeddedutvecklare

Embeddedutvecklare

Vill du arbeta för en av världens främsta tillverkare av stagepianon och syntar med huvudkontor på Södermalm i Stockholm?

Clavia DMI AB med varumärket Nord Keyboards söker nu en erfaren Embeddedprogrammerare som vill vara med och utveckla framtidens musikinstrument. Låter det intressant? Då tycker vi du ska läsa vidare! 

Verksamheten kännetecknas av en konstant strävan att alla delar i instrumenten ska vara av högsta kvalitet. Ett unikt fokus på spelbarhet och användarvänlighet är också starkt bidragande faktorer till att Nord har etablerats som en industristandard bland proffsmusiker i alla genres.

Om tjänsten

Som Embedded programmerare hos Clavia kommer du vara en del av ett litet innovationsdrivet team som har hand om all utveckling av mjukvara, hårdvara och mekanik till våra instrument.

Du kommer primärt att utveckla operativsystem i C/C++ för våra instrument, men bidrar också med programvara för ett antal tillbehörsapplikationer som ingår i infrastrukturen kring våra produkter.

Clavia har en pragmatisk syn på utveckling och erbjuder unika möjligheter för dig som drivs av att jobba i en agil och kreativ miljö med stort fokus på innovation och högt ställda krav på funktion och design. 

I detta ansvar ingår exempelvis:
  • Utveckla realtidsoperativsystem för multiprocessor-hårdvara
  • Hårdvarunära lågnivåprogrammering i Assembler
  • Design av användargränssnitt
  • Implementering av kommunikationsprotokoll
Är det här du?
Som embeddedutvecklare har du några års arbetslivserfarenhet av att arbeta med tidskritiska realtidsapplikationer i C/C++ för inbyggda system. Du har goda kunskaper inom hårdvara och lågnivåprogrammering likväl som strukturerad objektsorienterad design av större system i C++.

Har du även erfarenhet av applikationsutveckling för Win/OSX är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är självständig och har lätt för att ta egna initiativ. Du kan jobba fokuserat och effektivt mot uppsatta mål. Har du ett musicerande intresse är det en fördel.  

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Clavia med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mina Souttih på 08-120 50 433. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Embedded, C, C++, Inbyggda system.

Om Clavia
Clavia DMI AB utvecklar och tillverkar stagepianon och syntar under varumärket Nord Keyboards. Företaget är i stark tillväxt och omsätter ca 400 Mkr varav 95% är exportförsäljning. Kontoret och tillverkningen är beläget på Södermalm i Stockholm och företaget har 40 anställda.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.nordkeyboards.com/
Sista ansökningsdag 25 apr 2023 (32 dagar kvar)