Hoppa till innehåll
Bilia Toyota logotyp

Rangerare

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du positiv och serviceinriktad? Då är det kanske dig vi söker som rangerare / parkeringsvärd till Bilia Toyota i Nacka.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ta emot och lämna ut bilar.
  • Ansvara för att rätt bil står på rätt plats, flytta bärgade bilar och ställa bilar i luckor.
  • Göra laddplatser tillgängliga.
  • Förbereda provkörningsbilar samt morgondagens verkstadsbilar
  • Sopa av snö samt lyfta torkararmar vintertid.
  • Vara behjälplig mellan alla avdelningar.
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du är serviceinriktad och har ett utpräglat ordningssinne. Du är professionell i ditt bemötande och en god kommunikatör som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.B-körkort för manuell växel är ett krav.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilias Toyotas anläggning i Nacka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia Toyota logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com