Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Regionsäljchef Beijer Stockholm

Ansök nu

Region Stockholm söker nu en Regionsäljchef som med ett inspirerande driv och med ett tydligt försäljningsfokus ska driva regionen till fortsatt framgång. Beijer söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för försäljningsutveckling. Brinner du dessutom för ledarskap och tror på att engagerade säljare är vägen till framgång? Älskar du försäljning, och drivs av att skapa resultat? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som Regionsäljchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/försäljningen i ett nära ledarskap.

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen som Regionsäljchef bär du ansvar för att planera, genomföra och följa upp försäljningen inom regionsäljorganisationen, på individ och gruppnivå.

Övriga uppgifter;

  • * Operativ försäljning och försäljningsutveckling för storkund
  • Taktiskt & operativt ansvar för regionens totala storkundsförsäljning och storkundsavtal
  • Ansvara för att regionsäljkåren lever upp till regionens mål avseende försäljning
  • Säkerställa nära samarbete med andra regioner samt specialistfunktioner
  • Säkerhetsställa att regionens kunder alltid får fokus av Beijer genom att bl.a. säkerställa hög kundinsikt
  • Agera föredömligt och ansvara för att interna policys sköts

Vem söker vi?

Då rollen som Regionsäljchef innebär att du verkar i en snabbföränderlig bransch söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet ifrån att leda och driva försäljning inom byggbranschen, eller liknande verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Som ledare på Beijer har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Försäljningschef Region, och blir en del av regionledningsgruppen. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Några ord från ansvarig chef:
Beijer söker dig som drivs av försäljning och ledarskap. En person som motiveras av att skapa resultat tillsammans med sitt team. Du kommer arbeta både med ett långsiktigt perspektiv kring försäljningsutveckling, samtidigt som du kommer vara involverad i den operativa verklighet som dina säljare verkar i.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Joakim Beijar Försäljningschef Region Stockholm joakim.beijar@beijerbygg.se eller Denise Nilsson HR Specialist denise.nilsson@beijerbygg.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Nacka. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare