Hoppa till innehåll
Arepa Sverige AB logotyp

Specialisttekniker maskinskador

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Thomas Högqvist
Email
Telefon
Ansök nu
Rollbeskrivning

Vill du ha en spännande och betydelsefull utmaning som specialisttekniker tillsammans med kollegor i Sverige och världen? Vi arbetar incidentbaserat med teknisk skadesanering där varje medarbetare på riktigt gör skillnad och får stort ansvar i gruppen. Låter det lockande så vill vi gärna höra av dig!

Du blir en del av ett brett specialistteknikerteam som återställer teknisk utrustning efter skador orsakade av till exempel brand- eller vattenskador.

Här kommer du att vara med och säkerställa att drabbade företag snabbt återgår till en normal vardag och verksamhet.

Som Arepa-tekniker felsöker, demonterar, rengör, återmonterar och testar du elektronisk och teknisk utrustning.

Denna roll innebär resor med övernattning mestadels i Sverige och våra närmsta grannländer, men resor förekommer i hela världen. Det förekommer även övertid och helgarbete, med goda möjligheter till återhämtning efter! AREPA strävar efter en god arbetsmiljö och vi tar hand om våra medarbetare som är vår allra viktigaste .

Som tekniker är du vår viktigaste representant ute hos våra kunder. Arbetet innefattar mycket kundkontakt, ofta med människor som är i en för dem ovan och stressfylld situation, så dina sociala kompetenser och förmåga att möta människor har stor betydelse för att fungera i rollen.

Du kommer att tillhöra ett av två AREPA-center i Sverige, Malmö eller Stockholm. Dessa två AREPA-center har komplett verkstad samt kontor.

Som nyanställd hos AREPA får du en grundlig upplärning i de förekommande arbetsuppgifterna, den mesta upplärningen sker på projekt, antingen på vår verkstad eller ute hos kund. Internutbildningar ges löpande.

Vi erbjuder dig:
  • En spännande vardag där ingen dag är den andra lik
  • En informell arbetsmiljö där alla deltar och tar ansvar
  • Stor frihet under ansvar
Vi söker dig som:
  • Är tekniskt och praktiskt lagd, gärna med tidigare erfarenhet av el och maskiner
  • Har en positiv inställning och löser problem som uppstår
  • Trivs med att resa, runt 100-150 resdagar per år
  • Har grundläggande datavana (Microsoft Office)
  • Innehar körkort B
  • Har mycket goda svenskkunskaper är ett krav, goda engelskkunskaper. Ytterligare språkkunskaper är meriterande
Du kommer efter upplärningsperioden att ingå i jour-teamet, vi har jourtjänstgöring ungefär var 6:e vecka enligt roterande schema, jourersättning utgår givetvis. AREPA är öppet dygnet runt, året om!

Att arbeta hos AREPA:

AREPA är ett spännande globalt företag, som arbetar brett inom teknisk skadeservice. AREPA Sverige är en del av en större koncern med runt 500 medarbetare i.

Läs mer om AREPA här: https://www.AREPA.se/om/

Vi på AREPA lägger stor vikt vid att det ska vara roligt, spännande och yrkesmässigt utmanande att arbeta hos oss.

Hos AREPA finns det goda möjligheter för personlig utveckling och vidare karriär inom företaget.

Lön efter överenskommelse. Tjänsten är heltid tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. AREPA Sverige AB har kollektivavtal. Traktamente och reseersättning utbetalas enligt Skatteverkets rekommendationer.

Intresserad?

Du är välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Högqvist, Operations Manager Sverige thomas.hogqvist@AREPA.com för ytterligare information om tjänsten.

Kandidater kallas löpande till intervju.
Arepa Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad för dina kunder varje dag? Vill du vara den som kommer in och hjälper en arbetsgivare att komma på fötter igen efter en katastrof?

AREPAs tekniker arbetar för några av de mest intressanta företagen i världen.

AREPA letar alltid efter erfarna proffs, inom en rad olika discipliner, som vill växa och söker professionell utveckling i en föränderlig miljö. På AREPA kan våra jobb vara utmanande, men de är också lönande.
http://www.arepa.se

Liknande Jobb