Teckenspråkstolk till Linguacom i Nacka

Teckenspråkstolk till Linguacom i Nacka

Är du på jakt efter ett jobb som innebär att du får göra skillnad på riktigt? Är din största drivkraft att hjälpa människor att kommunicera? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Andara Group en teckenspråkstolk till Linguacom i Nacka. Vill du vara med på Linguacoms resa? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet som teckenspråkstolk

Som teckenspråkstolk har du en viktig roll som innebär att utföra tolkuppdrag åt Linguacoms kunder. Du utgår hemifrån och utför dina uppdrag både på distans och på plats hos kund. Bland kunderna finns kommuner, privata företag, landsting, polis, domstolar och andra myndigheter. Som tolk hos Linguacom är du en av företagets viktigaste resurser och ansikte utåt.

Är du vår nya teckenspråkstolk?

Jobbet som teckenspråkstolk är för dig som har en slutförd teckenspråkstolkutbildning.

Du har erfarenhet av arbete som teckenspråkstolk. Det är också ett krav att du behärskar dövblindtolkning. Erfarenhet av arbete som teckenspråkstolk på tolkcentral är meriterande.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du kommunicerar både tydligt och begripligt och att du sätter kundens bästa i första hand. Det är också viktigt att du har god förmåga att läsa av din omgivning och att du har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Dessutom har du en förmåga att bibehålla lugnet när problem uppstår.

Linguacoms erbjudande

Linguacom är en av Sveriges ledande språkbyråer med mer än 30 år samlad erfarenhet i branschen. Linguacom förmedlar tolk- och översättningstjänster till främst stat, kommuner och landsting men även till privata företag och kunder. Företaget har idag ca 25 anställda och sitter i fina lokaler i Finntorp, Nacka (ca 8 minuter från Slussen med buss).

Ansök idag!

Välkommen att söka jobbet genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Vid frågor kan du kontakta rekryteringsansvarig Linda Gadd via e-post: linda.gadd@andaragroup.se eller telefonnummer: 0720199209.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information
  • Placeringsort: du utgår från hemmet eller kontoret i Nacka
  • Start: Omgående
  • Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Nacka
Yrkesroll Administration, Tolk & Översättare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)