Hoppa till innehåll
Andara Economy logotyp

Redovisningsekonom till Svenska Rotor Maskiner i Nacka

Ansök nu
Vi söker en erfaren redovisningsekonom till vår kund SRM, Svenska Rotor Maskiner International.

SRM är ett energi- och miljöteknikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför system och produkter för miljövänlig, effektiv och resurssnål energianvändning. Svenska Rotor Maskiner ingår i en koncern med ca 30 anställda.

Rollen som redovisningsekonom är bred och självständig. Du kommer att ansvara för det löpande redovisnings- och bokslutsarbetet för alla bolagen inom koncernen. Du kommer även att hantera löner. Du rapporterar till CFO och arbetar nära en Inköpare och Administrativ Assistent.

Vår kund arbetar i Monitor, Fortnox och Agda.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår både redovisning och personaladministration. Här följer ett urval av arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Periodiseringar
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Momsavstämning och rapportering till SKV, inkl. betalning av moms
 • Periodisk sammanställning
 • Bokslut
 • Koncernavstämning av utestående skulder och fordringar resp. intäkter och kostnader
 • Kontakt med banker, myndigheter och revisorer
 • Lönehantering och underlag för lönerevision
 • Pensioner & försäkringar
 • Övrig personaladministration såsom utlägg, reseräkningar, rikskort m.m.

Vad vi söker

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från att jobba med redovisning, exempelvis som redovisningsekonom eller redovisningsansvarig. Du är trygg i arbetet och har god förståelse för redovisningsflödet från ax till limpa. Du har jobbat med bolag med projektredovisning och egen tillverkning tidigare. Du har även grundläggande kunskaper i koncernredovisning.

Som person är du strukturerad, noggrann och mån om att leverera med kvalitet och en hög servicenivå. Du trivs i en miljö med stundvis högt tempo där du har många olika kontaktytor, såväl internt som externt. Du tar dig an ditt arbete med ett proaktivt förhållningssätt och du trivs bra med att arbeta både självständigt och i tätt samarbete med det övriga ekonomiteamet.

För att lyckas och trivas i rollen är du en positiv och nyfiken person som är driven, noggrann och strukturerad. Du ser vad som behöver göras samtidigt som du är dina kollegor behjälplig vid behov. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Mer om tjänsten

Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Placering: Saltsjö-Boo
Uppdragstyp: konsultuppdrag från maj fram till november

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Lilian Norin på lilian.norin@andaragroup.se Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Lilian Norin
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare