Hoppa till innehåll
Account on Us AB logotyp

Redovisningskonsult Sickla/Stockholm

Om jobbet

Vi på Account on us AB söker en kvalificerad redovisningskonsult till vårt team. Vi söker dig som har flera års erfarenhet som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Som redovisningskonsult agerar du självständigt och har fullt ansvar för dina egna kunder. Du kommer att arbeta med allt från löpande bokföring, projektredovisning, lönehantering till avstämningar och rapportering samt bokslut och deklaration. Ditt mål får gärna vara att bli auktoriserad redovisningskonsult.

Vi söker dig som är självgående, har hög analytisk förmåga och är lösningsfokuserad. Utöver detta värderar vi personliga egenskaper som att vara kommunikativ, positiv, noggrann och ansvarstagande.

Din profil

  • Har minst 3-5 års erfarenhet som redovisningskonsult
  • Är självgående i redovisningsarbetet
  • Har relevant eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkeshögskola
  • Besitter god förmåga att upprätthålla långsiktiga kundrelationer
  • Kommunicerar obehindrat på svenska
  • Kunskaper i Fortnox och Capego är meriterande


Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Lilian Holm
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Account on us AB är en familjär redovisningsbyrå i Stockholm/Sickla. Vi är våra kunders kompletta ekonomifunktion och tillhandahåller tjänster inom redovisning, affärsrådgivning och ekonomistyrning.

Vårt mål är att erbjuda tjänster med hög kvalité, detta uppnår vi genom att vara lyhörda för våra kunders önskemål och vara rätt utbildade och uppdaterade i de olika ekonomiska och skattemässiga regelverken.

Tjänsten är på 75-100%.

För oss är det viktigt att du trivs och därför är arbetet flexibelt för en god balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med en mix av utmaningar och möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

Liknande jobb