Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

HR-ansvarig till Individkraft

Ansök nu

Söker du ett betydelsefullt och utvecklande arbete där du får användning av din erfarenhet av att bygga upp och utveckla HR-strukturer? Individkraft är ett bolag som bidrar till en meningsfull vardag för personer som omfattas av LSS och SoL. De har lagt grunden för fortsatt tillväxt och söker nu dig som vill ta sig an deras strategiska och operativa HR-arbete. I rollen arbetar du nära VD och Verksamhetschefer. Du kommer att bli delaktig i verksamheternas löpande HR-arbete, men kommer också att arbeta strategisk för att stödja bolagets framtida tillväxt. Ansök redan idag, då vi tillämpar löpande urval.Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter
 • I det operativa arbetet kommer du att styra över processer och dokumentation som rör rekrytering och utveckling av personal, samt i förekommande fall avveckling av personal. Du ger verksamhetschefer stöd i frågor kring anställningsvillkor och arbetsmiljö, samt i övriga frågor som rör anställnings- och arbetsförhållanden
 • I det strategiska HR-arbetet kommer du att delta i diskussioner kring organisationens utveckling och hur vi ska arbeta med HR-frågor för att uppnå organisationen mål. Du kommer att utforma och implementera rutiner inom HR-området, samt ta fram personalhandböcker och liknande dokument som stödjer organisationens HR-arbete.


Kvalifikationer
 • Dig som har gedigen erfarenhet inom HR-arbete där du med fördel ansvarat för att bygga upp eller omorganisera HR-funktionen.
 • Har goda erfarenheter av att hantera kollektivavtal, stötta chefer i deras arbete och driva fackliga förhandlingar.
 • Har mycket god datorvana, då du ska kunna arbeta effektivt i olika Office-program och hantera olika system för personal- och löneadministration.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du kan med enkelhet uttrycka dig väl och anpassa din kommunikation till olika sammanhang; såväl formella som mindre formella. Du ska kunna tillägna dig komplexa texter och omvandla dessa till enkla instruktioner och rutiner.

Meriterande

Din ansökan kommer att prioriteras om du har en relevant utbildning från högskola- eller universitet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande bransch inom privat sektor och vet vad det innebär att arbeta i en prestigelös organisation som ständigt förändras.

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper:

 • Strukturerad, då du förväntas planera ditt arbete på ett effektivt sätt samt bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån.
 • Självgående, då detta är en ny funktion på Individkraft där du förväntas identifiera och initiera relevanta arbetsuppgifter samt självständigt kan fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt.
 • Problemlösande, då du ska kunna föreslå effektiva och genomförbara lösningar med hänsyn till deras kort- och långsiktiga konsekvenser.
 • Resultatinriktad, då ditt arbete kommer att bidra till Individkrafts fortsatta tillväxtresa.

Du erbjuds:

 • Ett omväxlande och stimulerande arbete i en organisation i ständig utveckling.
 • Du kommer få stora möjligheter att utvecklas på såväl ett personligt som ett yrkesmässigt plan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juli 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare