Hoppa till innehåll
Vi söker just nu efter en projektledare till vårt kontor i Älta.

I rollen som projektledare inom anläggning ansvarar du för att samordna och driva projekt med 2–3 arbetslag. Storlek på projekten kan innefatta allt från mindre till större mer långsiktiga projekt.

Rollen innebär mycket frihet under ansvar där du även kommer få bygga och leda din egen arbetsgrupp. Du ansvarar för kundrelationer, relationer med underleverantörer, kalkylutförande, projektbudgetering, arbetsledning och uppföljning. Tillsammans med ditt team styr du det gemensamma arbetet mot övergripande mål. Våra kontor finns i Spånga och Älta med varierande projekt som utförs runtom i stockholmsregionen. Tjänsten är på heltid.

Om dig
Som person är du ödmjuk, prestigelös, nyfiken och brinner för att hitta nya lösningar.
Du leder genom exempel och tar själv initiativ och arbetar operativt för att vägleda ditt team. Du ger förtroende genom engagemang och kunskap och känner dig trygg att jobba med projekt som ofta behöver nytänkande helhetslösningar under eget ansvar. Du har god samarbetsförmåga och bidrar med gemenskap i gruppen där du ser värdet av att ha en rolig och trivsam arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Då du i rollen har mycket kundkontakt ser vi att du är lyhörd för kundens önskemål och behov. Du är entreprenöriell, affärsinriktad och drivs av att utvecklas och skapa nya affärer.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi ser att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet med 5+ år av praktisk erfarenhet inom trädgårdsanläggning/anläggning/ finplanering, gärna från entreprenadsidan, samt erfarenhet av projektledning, hantering av kundrelationer och budgetering.
Du har goda kunskaper i svenska och har B-körkort.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABTOT grundades 2012 och drivs av tredje generationens markanläggare.
Vi erbjuder mark och anläggningstjänster till privata och offentliga aktörer i stockholmsregionen med omnejd.
Vi är ett nytänkande bolag i en konservativ bransch som levererar kvalitet till våra kunder.
Med en ödmjuk och hjälpsam inställning jobbar vi tillsammans för att bygga långsiktiga kundrelationer och en rolig och säker arbetsplats för våra anställda. Vi erbjuder tjänster inom finplanering, grovplanering, skötsel, spräckning och vinterunderhåll. Därtill erbjuds även transporter, projektering och konsultation.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare