e-Commerce Websales till XL Office

e-Commerce Websales till XL Office

Har du ett intresse för försäljning och eCommerce? Då kanske rollen som Websales passar dig!

XL Office Team AB är ett helägt dotterbolag till Canon Svenska AB som fokuserar på digitalisering och smarta lösningar som förenklar dagen hos våra kunder.

Rollen som Websales
I rollen som Websales kommer du att ingå i teamet "eCommerce & Business operations" där försäljning och service är drivande faktorer. Många arbetsuppgifter kräver redundans där vi alla hjälps åt. I din roll som Websales är Du specialisten på våra erbjudanden inom webshop- och kundportallösningar.

Arbetet innebär att du jobbar såväl med försäljning, utbildning och projektledning samt administrativt arbete i systemet.

Kunderna är i form av både interna och externa kunder. Det betyder att din roll innebär att stötta och supporta även andra säljare i vår organisation.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en gymnasiekompetens och ett par års arbetserfarenhet, gärna inom administration, försäljning och/eller kundservice.
Har du intresse för eller kunskap inom IT är även det goda meriter.

Du tycker om att arbeta i team och drivs av nyfikenheten för nya lösningar och utvecklingsmöjligheter. Som person är du strukturerad och värdesätter att slutföra det du påbörjar.

Det krävs att du är social, positiv och kreativ som person. Vidare bör du känna dig trygg i möten via Skype och telefon samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Sista ansökningsdag 19-03-31. Urval sker löpande så ansök redan idag då tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt.

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig chef Lisa Oldmar,070-778 02 13

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Oldmar
Telefon 070-778 02 13
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.xloffice.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)