Junior Account Manager

Junior Account Manager

Junior Account Manager till XL Office Team
Är du en duktig Säljare och har ett sinne för affärer? Drivs du av att skapa och utveckla kundrelationer? Vill du arbeta med ett av marknadens starkaste erbjudanden? Vi söker nu en Junior Account Manager till vårt kontor i Nacka.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att driva affärer genom att bygga upp och ombesörja din egen kundportfölj. Du har eget ansvar för att bearbeta nya kunder och du förväntas vårda befintliga kundrelationer för att upprätthålla långsiktighet. Du jobbar högt upp i organisationerna och kommunicerar med VD, IT-chef, Ekonomichef, Inköp eller funktionsansvariga. Du prospekterar och bokar egna möten, men den stora delen av tiden är du ute hos kunderna.

Tjänsten är placerad i Nacka och du rapporterar till företagets försäljningschef.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som Säljare är du resultatorienterad, driven och har en stor vinnarinstinkt. Vi tror att du är en person som brinner för försäljning, vågar ta initiativ och framgångsrikt etablerar långsiktiga kundrelationer. Du är också självgående och besitter självklart en mycket god kommunikativ förmåga.

Du bör ha god datorvana och behärskar de vanliga Officeprogrammen. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete i ett expansivt företag i en expansiv bransch. Som säljare hos XL Office Team kommer du att ha starka och välkända varumärken i ryggen. Du erbjuds goda förmåner, stora möjligheter till kompetensutveckling och en arbetsmiljö med mycket god stämning.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om oss eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Peter Jankevics, 0707780206. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Jankevics
Telefon 0707780206
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://xloffice.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XL Office Team erbjuder innovativa produkter- och tjänster till företag inom IT, digitalisering och eCommerce. Vi arbetar efter devisen personligt engagemang, omtanke och kvalitet, nöjda kunder är och har alltid varit det viktigaste för oss. XL Office Team bildades 1988 och är ett helägt, men också helt fristående dotterbolag till Canon Svenska AB. Det gör bland annat att vi kan stoltsera med det mindre bolagets flexibilitet, samtidigt som vi erbjuder det stora bolagets trygghet.