Säljare till spännande startup

Säljare till spännande startup

Tjänstebeskrivning

Är du en stark lagspelare med en utpräglad vinnarinstinkt? Har du erfarenhet av försäljning och vill göra karriär på en framåtdrivande startup? Då kan tjänsten som innesäljare på WebbEss i Nacka vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för WebbEss räkning en innesäljare. Tjänsten som innesäljare innebär att arbeta med nykundsbearbetning via telefon. Ditt primära fokus är att informera potentiella kunder om WebbEss tjänst och initiera försäljning. I rollen som innesäljare kommer du att bearbeta specifika kunder utifrån iordningställda kontaktlistor.

Tjänsten passar dig som trivs i en prestationskultur och som lockas av möjligheten att göra karriär i ett bolag med goda framtidsutsikter. För rätt person finns det mycket stora utvecklingsmöjligheter.

Krav på person

Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Du älskar att prata i telefon, är uthållig, driven och kundorienterad. Ledarskapserfarenheter är en stark merit då vi gärna ser att du som kommer in ska kunna axla en ledarroll i företaget på sikt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Nacka Strand

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos WebbEss.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: säljare, innesäljare, account manager, mötesbokare, telefonförsäljare, sales representvie
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 29 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WebbEss arbetar med att skapa digitala identiteter till företag. Den digitala identiteten påverkar företagets varumärke genom att tydliggöra mål och visioner såväl internt som externt. Med en tydlig identitet skapar företag en stark relation och trygghet hos sina kunder vilket resulterar i fler och bättre affärer. Att ta fram en digital identitet är ett krävande arbete och har tidigare bara varit tillgängligt för större företag. Med WebbEss unika koncept kan de erbjuda alla företag samma möjligheter oavsett storlek och resurser.