Customer Executive till spännande startup

Customer Executive till spännande startup

Tjänstebeskrivning

Är du en stark lagspelare med en utpräglad vinnarinstinkt? Har du gedigen erfarenhet av försäljning och vill göra karriär på en framåtdrivande startup? Då kan tjänsten som Customer Executive på WebbEss i Nacka vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för WebbEss räkning en Customer Executive. Tjänsten som Customer Executive innebär att arbeta med onboarding för nya säljare på bolaget samt att besöka varma företagskunder och stänga pågående affärer. Ditt primära fokus är slutförsäljning direkt mot kund men det förekommer också nykundsbearbetning och telefonsamtal till kalla kunder i rollen.
Tjänsten passar dig som trivs i en prestationskultur och som lockas av möjligheten att göra karriär i ett bolag med goda framtidsutsikter. För rätt person finns det mycket stora utvecklingsmöjligheter.

Krav på person

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning sedan tidigare. Du är kommunikativ, professionell, framåtdrivande och slutförande. Vidare ser vi gärna att du är en ledartyp med stark laganda och vinnarinstinkt. Det är också av stor vikt att du har en naturlig förmåga att fånga upp kundens värderingar och affärsverksamhet.

För rollen som Customer Executive är följande ett krav:
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Flerårig erfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Customer Executive.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Nacka Strand

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos WebbEss.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Matilda Agdur på telefonnummer 073 353 75 09.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: säljare, utesäljare, key account manager, kundansvarig, teamleader, team leader
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WebbEss arbetar med att skapa digitala identiteter till företag. Den digitala identiteten påverkar företagets varumärke genom att tydliggöra mål och visioner såväl internt som externt. Med en tydlig identitet skapar företag en stark relation och trygghet hos sina kunder vilket resulterar i fler och bättre affärer. Att ta fram en digital identitet är ett krävande arbete och har tidigare bara varit tillgängligt för större företag. Med WebbEss unika koncept kan de erbjuda alla företag samma möjligheter oavsett storlek och resurser.