Sjuksköterska till WeMind Mobil Psykiatri

Sjuksköterska till WeMind Mobil Psykiatri

Är du specialistsjuksköterska inom psykiatri, alternativt leg. sjuksköterska med erfarenhet från psykiatrin? Då kanske tjänsten som sjuksköterska på WeMind Mobil Psykiatri kan vara något för dig! Detta är en heltidstjänst på 37 timmar per vecka.

Om WeMind

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på WeMind Mobil Psykiatri kommer du fylla en viktig funktion inom den mobila psykiatriska vården. En stor del av arbetet går ut på att göra hembesök hos patienter med olika typer av psykiatriska diagnoser och svårigheter. Det kan gälla allt från suicidriskbedömningar till planerade hembesök. Hembesök sker aldrig på egen hand. Du kommer även att arbeta med samordningsarbete och en del telefonrådgivning. WeMind mobil psykiatri ger stöd till de övriga enheterna i sydöstra Stockholm.

Personliga egenskaper

För att passa in på WeMind Mobil Psykiatri krävs att du har en flexibel inställning då arbetsuppgifterna och dagarna kan variera. Som person är du trygg i din yrkesroll och har förmåga att ta självständigt behandlingsansvar i enskilda ärenden. Du har god förmåga att planera och organisera samt arbeta tvärprofessionellt. Du lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling.

På WeMind Mobil psykiatri jobbar ca 20 personer och stämningen i gruppen är god. WeMind Mobil Psykiatri sitter i nyrenoverade lokaler på Ektorpsvägen. Som ny kommer du få en gedigen introduktion innan du börjar arbeta självständigt.

Du blir anställd av WeMind men rekryteringsprocessen sköts av Randstad Care.

Uppdragsgivare:
WeMind Mobil Psykiatri (Nacka)

Kvalifikationer:
Leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri, alternativt leg. sjuksköterska med lång erfarenhet inom psykiatri.

Meriterande:
Erfarenhet från mobil verksamhet. B-körkort.

Ort:
Nacka

Omfattning:
Heltid (37 timmar i veckan). Du jobbar 2 helger av 8.

Arbetstider:
Dagtid och vissa kvällspass. Ej natt.

Journalsystem:
TakeCare

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Senaste ansökningsdag:
2018-09-24 - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta:
Josef Heijbel (rekryteringskonsult), telefon: 072-5070377, epost: josef.heijbel@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Josef Heijbel
Telefon 0725070377
Område Nacka
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatri, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting. Målet är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. WeMind är en modern och kompetensintensiv organisation med korta beslutsvägar. Den 1 februari 2018 tog WeMind Psykiatri över den psykiatriska öppenvården i sydöstra delen av Stockholms län, vilket omfattar mottagningarna i Nacka, Haninge, Tyresö, Värmdö och Nynäshamn.