Mekaniker

Mekaniker

Din roll

I rollen som mekaniker söker vi dig som har ett passionerat intresse av att underhålla och reparera cyklar – vuxencyklar, barncyklar, mountainbikes, racer och citycyklar. Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder kan cykla tryggt och säkert varje dag.

Arbetsuppgifter

Som mekaniker hos oss drivs du av att kunna hjälpa kunder med cykelreparationer, montering av nya cyklar samt eventuella reklamationer. Du har direktkontakt med kunder i butiken, via telefon och mail. Vid behov kan du stötta upp med försäljning i butiken. Vi är ett Shimano Service Center och har fokus på att ständigt att bli bättre på deras komponenter, därmed kommer det att finnas möjligheter till utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och reparationer av cyklar med vana av olika bromssystem och växlar. Då efterfrågan är stor på elcyklar kommer även detta att innefattas i tjänsten. Som person är du en lösningsorienterad och engagerad lagspelare med stort säkerhetstänk. Du gillar att träffa kunder och att se till att kontakten med oss blir positiv.

Vad har vi att erbjuda?

Velo & Oxygen erbjuder en heltidstjänst i vår Sickla-butik med start så snart som möjligt. Lön enligt avtal.

Du arbetar enligt schema. Du blir en del av ett ungt team med engagerade cykelintresserade kollegor i en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö.

Låter det intressant?

Maila din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till jobb@velo-oxygen.se

Har du frågor gällande tjänsten ringer du Jonas Ljungblad på 0704-914836
Mer info
Kontaktperson Jonas Ljungblad
Telefon 0704-914836
Email Mejla Jonas Ljungblad
Område Nacka
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://velo-oxygen.se/
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (36 dagar kvar)