Koordinator till konsultföretag med stark tillväxt

Koordinator till konsultföretag med stark tillväxt

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Våra affärsområden är: uthyrning av inköp och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi fortsätter att växa och söker nu dig som tillsammans med oss vill vara med att fortsätta utveckla vår framgångsrika konsult- och rekryteringsverksamhet specialiserad inom Supply Chain. Om du är en ”hands-on”- person med mycket energi som ser möjligheter i alla utmaningar - sök jobbet som koordinator hos oss på ValueOne.

Ansvarsområde
Du ansvarar som ”Super user” för vårt ärendehanteringssystem samt arbetar med tidrapportering och fakturering i vårt ERP. Du skriver presentationer och jobbannonser samt hjälper till i våra uppdrag att rekrytera och erbjuda konsulter till våra kunder.

Arbetsuppgifter
  • Ärendehantering i vårt system Ponty
  • Hantera tidrapportering och fakturering i Visma
  • Skriva kravprofiler och jobbannonser
  • Hjälpa Researcher med search av kandidater och konsulter
  • Självständigt hålla korta telefonintervjuer
  • Skriva konsult- och kandidatpresentationer
  • Boka intervjuer
  • Delta i arbetet med att utveckla strategier och metoder för att rekrytera kompetenta konsulter och kandidater
Erfarenhet
Du trivs i en intensiv arbetsmiljö och kan hantera ”många bollar i luften”. Du är kommunikativ, strukturerad, noggrann och har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift med hög kvalitet både på svenska och engelska. Du har erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system med tidrapportering och fakturering. Det är meriterande om du har erfarenhet av ärendehantering inom konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/ eller search och/ eller har arbetat med inköp och logistik på något sätt. Vi ser gärna sökande med eftergymnasial utbildning samt har intresse för ekonomi.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med nära och snabba beslutsvägar där tempot är högt. Vi har en stark teamkänsla, är kunddrivna och vårt arbete präglas av kvalitet, personligt bemötande samt ständig utveckling för att möta krav från våra kunder, konsulter och kandidater.

Är du intresserad?

Ansök idag men senast den 25 september 2018. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske tidigare. Skicka in ansökan med ett personligt brev och CV. Beskriv varför du passar in på tjänsten. Har du frågor ring Olof Widmark 070 786 8099. Vi ser fram emot din ansökan.

ValueOne upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker

Sökord: procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand rekrytering recruitment search bemanning consultant consult
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)