Tjänsteförmedlare-sök jobb utan cv! heltid/ fast lön

Tjänsteförmedlare-sök jobb utan cv! heltid/ fast lön

TJÄNSTEFÖRMEDLARE-SÖK JOBB UTAN CV

Nytt år, nytt jobb! Hos oss på Tryggsam har du goda möjligheter att påverka din egen lön och ständiga möjligheter att klättra inom företaget. Vi är ett modernt och växande företag med sälj i vårt DNA och vi söker dig som är målmedveten och har rätt inställning. Du arbetar bra i grupp samtidigt som du är van och tycker om att ta eget ansvar. Hos oss blir du en del av ett säljteam med 8-10 positiva kollegor, där vi varje dag lägger fokus på att ha roligt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål och för vår personliga utveckling!

Som tjänsteförmedlare arbetar du med att förmedla smarta och enkla tjänster till privatpersoner via telefon och du kontaktar både befintliga samt potentiella kunder för att erbjuda våra tjänster. För att du ska kunna prestera och utvecklas på bästa sätt, erbjuder vi alltid daglig coachning och vägledning. Vi förutsätter att du som söker denna tjänst gillar utmaningar och alltid gör ditt bästa för att nå dina mål!

Vi erbjuder:
  • Betald utbildning inom sälj och produkt
  • Personlig coachning
  • Löpande vidareutbildning under din anställning
  • Fast månadslön + provision + bonussystem (Snittlön ca 22 000)
  • Friskvårdsbidrag
  • Härliga kollegor i blandad ålder med leenden som slår allt
Kvalifikationer:
  • Du är 18 år och äldre
  • Du kan prata, läsa och skriva svenska obehindrat
  • Du har viljan att utvecklas i rollen som tjänsteförmedlare och ser en framtid hos oss
  • Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav
Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidare, Heltid, Provanställning 6 månader

Placering: Stockholm HQ

Lön: Fast lön + provision + bonussystem (Snittlön 22 000)

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi på Tryggsam rekryterar fördomsfritt och välkomnar alla att söka oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning eller ålder.

Sök jobbet utan cv

Jobbet kan du enkelt söka antingen genom att svara på 5 enkla frågor om du inte har ditt CV till hands nu alternativt med CV och/eller personligt brev. Klicka på SKICKA ANSÖKAN och slutför din ansökan direkt!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 apr (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tryggsam grundades 2013 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom tjänster för identitetsskydd och larmtjänster. Vi är totalt 50 medarbetare på våra två kontor i Stockholm och Malmö som dagligen hjälper över 35 000 kunder. Dygnet runt hjälper vi våra kunder att lösa akuta problem genom att spärra, spåra, larma och skydda ID-handlingar, bankkort, mobiltelefoner och hem.