Junior Account Manager Sökes Till Tryggsam

Junior Account Manager Sökes Till Tryggsam

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Junior Account Manager erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar. Initialt ser vi att du fokuserar på arbetet med nya small-bolag där du tar ägandeskap för hela kedjan från att boka demomöte, genomförande av produkt-demo och slutligen avslut. Du arbetar nära tillsammans med din chef som coachar och ger dig de bästa möjligheterna till att utvecklas inom försäljning.

Du ansvarar tillsammans med din chef för att du når upp till dina uppsatta mål samt budget I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till försäljning.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Erfarenhet av rollen som mötesbokare alternativt erfarenhet från att ha arbetat på ett Call Center med fokus på B2B-försäljning är meriterande
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område ex. ekonomi, försäljning eller marknadsföring är meriterande
Vi letar efter dig som är kommunikativ och lyhörd gentemot dina kunders behov. Du är driven och målmedveten och drivs av att göra affärer. Då du arbetar med en helt ny teknisk lösning ser vi att du är lättlärd och nyfiken inför att ständigt utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du är en person som enkelt kan skapa struktur och ordning i ditt arbete för att kunna arbeta effektivt. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på ett snabbväxande och innovativt bolag.

Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Arbetstider: Måndag-fredag Rekrytering sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kan du mejla christian.barkels@tryggsam.com.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tekniken utvecklar och förändrar världen omkring oss. I huvudsak i en positiv riktning, men de som vill stjäla och bedra har tyvärr också bytt plattform. Sedan 2013 har vi specialiserat oss på identitetsbevakning och den personliga säkerheten på internet och idag är vi ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag. Våra 70 medarbetare i Stockholm hjälper dagligen närmare 40 000 kunder.

Att känna sig trygg är centralt för välbefinnandet, och vi vill att du ska må bra. Med vårt unika bevakningssystem Monitum i ryggen kan vi ge dig lugn och ro i vardagen, både hemma och på jobbet.

Det var nyfikenhet och innovation som satte oss på kartan. Idag är drivkraften att ge fler en enkel helhetslösning för bevakning av sina personuppgifter. Samma kraft driver oss idag - att skapa smarta lösningar för en trygg vardag.