Säljande Produktansvarig till växande bolag

Säljande Produktansvarig till växande bolag

Terasaki Electric växer och vi kommer nu utöka vårt team. Är du en person som helst jobbar med frihet under ansvar och vill fokusera på ett speciellt produktområde? Vi inriktar oss framförallt inom två olika kategorier; kanalskenor och effektbrytare, och söker nu en person att axla ansvar för en av dessa. Båda områdena går starkt framåt och de har båda goda utvecklingsmöjligheter. Vilket område skulle du helst vilja arbeta med att driva framåt?

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter blir att marknadsföra, sälja och projektleda inom det produktområde du specifikt kommer att ansvara för. Det är även din uppgift att stötta kunderna med de frågor och funderingar de har. Det är en varierande roll, där du blir en väldigt viktig del i vår organisation. Tjänsten innebär även resande, främst inom Stockholmsområdet, men även i övriga landet, något du självständigt planerar.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har branscherfarenhet och tycker det är stimulerande med kundkontakt. Som person är du positiv, prestigelös och initiativrik. Beroende vilket produktområde som är mest lockande, finns det olika kvalifikationer, men gemensamt för de båda är att du besitter viss branscherfarenhet, har ett teknisk intresse och är en god förhandlare. Du talar och skriver engelska, då du kommer ha kontakt med leverantörer samt även vårt moderbolag i Skottland. Är effektbrytare mest intressant har du elkrafts-utbildning i grunden.

Vi erbjuder: Ett varierande jobb i en liten organisation med goda kollegor. Hos oss hjälps vi åt och har en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + tjänstebil och sjukvårdsförsäkring. Vi har kollektivavtal.

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Om företaget: Terasaki Electric Co. Ltd är ett japanskt företag som grundades 1923 och är numera listat på JASDAQ börsen. Terasaki Electric (Europe) Ltd grundades 1972 I Skottland. Vi är verksamma i över 50 länder runt om i världen med hjälp av våra samarbetspartners och våra tre filialer i Spanien, Italien och Sverige. Sedan 2001 har vi sålt våra produkter från eget bolag i Sverige och vi har vårt kontor och lager i Nacka, samt en kollega i Göteborg.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Elkraft, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av RENEGADE REKRYTERING
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)