Platschef till Tepac Entreprenad i Stockholm

Platschef till Tepac Entreprenad i Stockholm

Nu söker i vi en driven och affärsmässig Platschef med gedigen erfarenhet till Tepac Entreprenad AB. Här kommer du få vara en del av en organisation med öppen och trevlig miljö som idag har en stor gemenskap och familjär företagskultur.

Om Tepac Entreprenad AB

Stambyten och större VVS-arbeten är Tepac Entreprenads specialitet. Vi tar uppdrag i såväl privata som kommersiella fastigheter och har Storstockholm som arbetsfält.

Företaget grundades 2001 och sedan maj 2020 ingår vi i Storskogenkoncernen, vi är idag 35 anställda och vi växer stadigt.

Alla medarbetare på Tepac är skickliga hantverkare med många år i branschen, vilket betyder att vi kan organisera arbetet effektivt. Vi sätter en ära i att leverera hög kvalitet samtidigt som vi står för upprättade tidsplaner i de uppdrag vi utför. Det bevisar vi genom att finnas kvar i branschen, växa och bli betrodda med fler jobb av kunder som återkommer.

Arbetsbeskrivning och arbetsuppgifter

Som Platschef kommer du att vara primärt placerad ute på arbetsplatsen och i din roll ansvarar du för leda arbetet med övergripande ansvar på byggplatser.

Rollen innebär b.la.:
  • Projekt- och byggledning
  • Planera arbete hos kund
  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom organisationen
  • Följa upp rutiner och regelverk, säkerställande av FR2000
  • Ansvarig för kvalitets- och miljöarbetet på projektet.
  • Beställningar material och underleverantörer
  • Hantera offerter och tillval
Din profil

För att lyckas som Platschef på Tepac krävs ett stort mått av eget ansvarstagande, starkt eget driv och man skall gilla utmaningar och lösa problem på ett smidigt och effektivt sätt, vilket underlättas av god social förmåga.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som arbetsledare och med erfarenhet av våtrum/stambyten. Vi ser att du har erfarenhet och goda kunskaper av att arbeta med totalt entreprenad och byggprojektledning från tidplan till avslutat projekt med ansvar för tid, kvalite och ekonomi i byggprojektet. Meriterande ifall du har en eftergymnasial utbildning inom bygg eller vvs och grundkunskaper inom ABT06, BAS U, BAS P. Vi ser vidare att du är strukturerad som person och har ett stort intresse för att förstå och möta kunders behov. Vi värdesätter även att du är lösningsorienterad och har god förmåga att leda andra.

Meriterande ifall du har goda kunskaper inom VVS och erfarenhet av att arbeta med kvarboende under projekt.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefine Chapovalova 076-000 11 97.

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)