Kundservice

Kundservice

Din roll

Till vår kund i Nacka söker vi nu en Kundservicemedarbetare som vill arbeta heltid och kan börja arbeta omgående, uppdraget är inledningsvis 6 månader med goda chanser till förlängning. I din roll som Kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara samtal, mail och chatt gällande flertal kundärenden. Ärendena kan bland annat innebära att hjälpa kunder med faktura- samt avtalsfrågor, eller att uppdatera kundinformation. Fokus i rollen kommer vara att leverera på företagets mål vad gäller kundnöjdhet och effektivitet.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Nacka

Är du en person som brinner för service och hela tiden vill utvecklas är chanserna stora att du är den vi söker. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundtjänst eller motsvarande yrke där du använt telefon som arbetsverktyg. Vi ser gärna att du har god datorvana och goda systemkunskaper. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Som person är du självgående, lättlärd och samarbetsinriktad.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund sitter i fräscha lokaler i Nacka. För deras räkning söker vi nu kundservicemedarbetare för ett konsultuppdrag på inledande sex månader. Vill du bli en del av ett härligt team? Sök i så fall denna tjänst redan idag!