Kundservice

Kundservice

Din roll

Till vår kund i Nacka söker vi nu två kundservicemedarbetare som vill arbeta heltid och kan påbörja sitt uppdrag omgående. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du främst att besvara samtal, mail och chatt gällande flertalet kundärenden. Ärendena kan innebära att företagets kunder behöver hjälp med fakturafrågor, att uppdatera kundinformation eller övriga tjänsterelaterade frågor. Fokus i rollen kommer vara att leverera på företagets mål vad gäller kundnöjdhet, försäljning och effektivitet.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Nacka

Är du en person som brinner för service och hela tiden vill utvecklas är chanserna stora att du är den vi söker. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundservice, arbete på telefon eller annan typ utav servicearbete. Vi ser gärna att du har god datorvana och goda systemkunskaper. Vidare är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Som person är du självgående, lättlärd och samarbetsinriktad.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund sitter i fräscha lokaler i Nacka. För deras räkning söker vi nu kundservicemedarbetare för ett konsultuppdrag på inledande sex månader. Vill du bli en del av ett härligt team? Sök i så fall denna tjänst redan idag!