Vill du utvecklas inom försäljning? Se hit!

Vill du utvecklas inom försäljning? Se hit!

Har du nyligen tagit studenten och är intresserad av rollen som säljare? Är du en driven och kommunikativ kämpe som inte ger upp i första hand? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi fältsäljare till vår kund Anslutdig, belägen i Nacka. Anslutdig är en säljorganisation i tillväxt med ambition är att bli Sveriges bästa säljorganisation. De strävar efter att ge bästa möjliga kundupplevelse för sina kunder och partners samtidigt som de skapar den bästa plattformen för sina medarbetare att utvecklas inom försäljning och ledarskap.

I rollen som fältsäljare kommer du att göra hembesök hos företagets potentiella kunder och sälja in olika produkter inom media och telekom beroende på vilket projekt du jobbar med. Du kommer att erbjuda kunderna konsultation och konkreta lösningsförslag med målet att hjälpa dem hitta den bästa tv-lösningen och förbättra kundupplevelsen.

Den här tjänsten passar dig som är nyutexamnierad och hungrig på en ny utmaning. Med rätt inställning finns det stor möjlighet till personlig utveckling, såväl inom försäljning som ledarskap då Anslutdig är ett expansivt bolag. Vidare är det en tjänst som är provisionsbaserad med stora möjligheter att tjäna mtycket pengar.

Den här tjänsten är på heltid med start omgående och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 13-21. Det är en direktrekrytering viilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Anslutdig.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande!

Detta söker vi:

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.
  • Ingen tidigare erfarenhet krävs
  • Du är självständig men gillar sociala kontakter
  • Du gillar att tävla och mäta dina resultat
  • Du är inte rädd för ett nej
  • Lagspelare
  • Ser inte problem, väljer att istället se lösningar
- Vill utvecklas, vågar gå utanför din comfortzone
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se