Revisor sökes till ledande bolag inom revison!

Revisor sökes till ledande bolag inom revison!

Vill du få in foten på ett av världens ledande bolag inom revision, skatte- och affärsrådgivning? Motiveras du av att bygga relationer i mötet med kunder och kollegor samt har 2-6 års erfarenhet inom revision? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en Revisor till vår kund med kontor i Nacka. Vår kund är i Sverige marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 45 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Med erfarenhet och unik branschkunskap hjälper byrån tusentals bolag och organisationer att utvecklas varje år.

Som Revisor kommer du att arbeta i en bred konsultroll där din förmåga att bygga relationer och driva affär kommer att sättas på prov och utvecklas. I rollen förväntas du, både i team och självständigt, driva kundens affär framåt i en omväxlande miljö med många kontaktytor. Som Revisor arbetar du som konsult och rådgivare mot kunder inom ett brett spektrum av branscher och måste därför, utöver ett analytiskt förhållningssätt, vara trygg och förtroendeingivande i konsultrollen. När du startar din anställning kommer du bli tilldelad kunder som du därefter kommer att arbeta självständigt mot. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta följande arbetsuppgifter:
  • Granskning av årsredovisning och revisionsberättelse
  • Revidering av kundernas räkenskaper och förvaltning
  • Ansvar för kontakten med dina kunder
Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund med kontor i Nacka. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstider, övertid förekommer under högsäsong. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till oss. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en akademisk utbildning som civilekonom med inriktning revision eller redovisning, eventuellt en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning revision. Du har 2-6 års arbetslivserfarenhet inom revision, gärna på ett mellanstort bolag. Det är meriterande om du är auktoriserad revisor. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar då de arbetar med spännande företag som ständigt är i utveckling. Du kommer arbeta konsultativt med deras kunder och de lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Som person är du ambitiös, noggrann och flexibel. Du har en god kommunikativ förmåga och är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska i tal såväl som i skrift. Som person har du stort eget driv och är van att ha många projekt igång samtidigt.

Är det dig vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV samt personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Urval sker löpande.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com