Rekryterare sökes för omgående start!

Rekryterare sökes för omgående start!

Är du driven, ansvarstagande och en teamspelare? Vill du arbeta som rekryterare? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker StudentConsulting nu en rekryteringsansvarig. Vår kund är ett bemannings och rekryteringsföretag inom Hotell- och restaurangbranschen. De tror att kunskap, erfarenhet och ett genuint intresse är en bra grund för långsiktiga relationer. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kravprofilstagningar hos kund
  • Annonsering
  • Hantera urval av kandidater
  • Telefonintervjuer
  • Personliga intervjuer
  • Referenstagning
  • Avtalsskrivningar
  • Presentation utav kandidat till kund
Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Du kommer att få en god introduktion och arbetstiderna är kontorstider med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Detta söker vi:Vi söker dig som har en examen inom HR, personal eller liknande. Vidare ska du ha någon form av arbetslivserfarenhet inom rekrytering. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter eller har en bakgrund inom sälj eller restaurangbranschen. Som person ska du vara engagerad, ambitiös och resultatdriven. Du ska även vara relationsskapande och en teamsspelare. Vidare ska du kunna arbeta i ett högt tempo och vara initiativtagande. Du ska trivas med att arbeta självständigt men med stöttning av ditt team. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: rekryterare, rekrytering, HR, personalvetare, heltid

Sökord: rekryterare, rekrytering, HR, personalvetare, heltid
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com