Pigga och glada innesäljare sökes till Stockholm!

Pigga och glada innesäljare sökes till Stockholm!

Är du intresserad av en karriär inom försäljning? Har du dessutom höga ambitioner och trivs med att ha telefonen som ditt arbetsredskap? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi innesäljare till vår kund Anslutdig belägen i Nacka. Anslutdig är en säljorganisation i tillväxt med ambition är att bli Sveriges bästa säljorganisation. De strävar efter att ge bästa möjliga kundupplevelse för sina kunder och partners samtidigt som de skapar den bästa plattformen för sina medarbetare att utvecklas inom försäljning och ledarskap.

I tjänsten som innesäljare på Anslutdig vänder du dig mot privatpersoner över telefon och sälja produkter för ökad personlig säkerhet. Du kommer ingå i ett team som består av erfarna och duktiga säljare inom segmentet. Var inte rädd, var beredd!

Detta söker vi:

Den här tjänsten passar dig som är hungrig på nya utmaningar och vill kickstarta en karriär inom försäljning. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta kollegor inom försäljning och för personen med rätt inställning kan detta leda hur långt som helst. Vidare är det en tjänst som är provisionsbaserad med stora möjligheter att tjäna mtycket pengar.

Den här tjänsten är på heltid med start omgående och arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 10-21. Det är en direktrekrytering viilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Anslutdig.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer och urval sker löpande
  • Redo för att anta nya utmaningar
  • Inte rädd för ett nej
  • Inte rädd för att kavla upp ärmarna och svettas
  • Inte rädd för att arbeta med provisionsbaserad lön
  • Vill utvecklas och vågar konfrontera dig själv och gå utanför din comfortzone
  • Lagspelare
  • Ser inte problem - ser lösningar
- Älskar att tävla och mäta dig mot andra
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se