Medarbetare inom Operations sökes till ledande företag inom resebranschen!

Medarbetare inom Operations sökes till ledande företag inom resebranschen!

Är du en effektiv och lösningsorienterad person? Har du erfarenhet inom resebranschen med kunskap inom Amadeus? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksamt inom privatresor med en försäljning som uppgår till cirka 6,5 miljarder. Varumärket bedriver verksamhet i 10 länder inom 2 olika varumärken.

För vår kunds räkning söker vi just nu en medarbetare till Operations. Avdelningen ansvarar för kundtjänst och back office varav en del av arbetet ligger på outsourcingpartners. Tjänsten innebär att du kommer säkerställa den operationella driften och är därmed ansvarig för att utföra administrativa arbetsuppgifter samt att säkerställa outsourcingpartners leveranser av kundsupport genom att agera second line till partners. Vidare kommer du att delta i avdelningen förbättringsarbete genom en tät dialog med avdelningens processägare. I rollen kommer du att rapportera till avdelningschefen.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta följande:
  • Manuell hantering av ordrar som inte kunnat hanteras automatiskt
  • Ekonomisk avstämning
  • Hantering av reklamationer
  • Second line support till partners
  • Övriga operationella arbetsuppgifter
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund med kontor i Stockholm. Tjänsten tillsätt på grund av ett föräldravikariat och löper fram till sista augusti 2020. Chans till förlängning därefter finns. I rollen kommer arbetar du utifrån kontorstider samt kommer att vara schemalagd beredskap under cirka var 6 helg. Har du några ytterligare funderingar gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom resebranschen och har kunskap inom systemet Amadeus. Som person är du effektiv, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du öppen för ny information och trivs i en föränderlig miljö. Rollen kräver att du är flytande i tal och skrift i minst ett skandinavist språk samt engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com