Telecomsäljare med erfarenhet, Nacka

Telecomsäljare med erfarenhet, Nacka

Har du en passion för försäljning, samt att alltid ge kunder den bästa servicen? Har du tidigare sålt abonnemang till telefoner? Då är det dig vi söker till Telecom-avdelningen i vårt varuhus i Nacka. Vi söker för tillfället en deltidstjänst och erbjuder lön enligt Handelsanställdas Förbunds kollektivavtal med ett attraktivt bonussystem som extra krydda.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från försäljning inom detaljhandeln och du bör ha produktkunskap inom det område du söker dig till, alternativt att du har ett brinnande intresse för de produkter som du kommer att sälja. Då vi söker en säljexpert på Telecom så värderar vi högt att du har tidigare erfarenhet av försäljning i allmänhet och av telefonabonnemang i synnerhet. Har du dessutom dokumenterade säljresultat är det också meriterande. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Telecomsäljare har du en nyckelroll för varuhusets framgång. Du bidrar till att driva avdelningen i linje med företagets värderingar och prioriteringar och din huvudsakliga uppgift är att alltid sätta kunden i första hand. Som Telecomsäljare på MediaMarkt har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild. Du kommer att få mål för både din egen och avdelningens försäljning som sedan följs upp och ligger till grund för det bonusprogram som erbjuds. Du måste ha tidigare erfarenhet av att sälja mobilabonnemang.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (vi tillämpar provanställning) och tillträde till dom är planerad till så fort det är möjligt enligt överenskommelse.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Telecomsäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling där målet är att du ska ta både dig själv och avdelningen till nästa nivå. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund. Vi erbjuder ett mycket attraktivt Bonussystem.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan

Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Alexander Borchies, Varuhuschef, borchies@mediamarkt.se. OBS! Inga ansökningar via mailadressen, ansökningar skickas in via länken nedan.

Skicka in din ansökan snarast, intervjuer sker löpande och vi kan komma att anställa när som helst...

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?