Trädgårdsmästare/Trädgårdsarbetare

Trädgårdsmästare/Trädgårdsarbetare

Vi söker dig som vill jobba med skötsel av trädgårdar. Både privata, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi som jobbar har alla ett stort intresse för trädgård och ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Vi tar ansvar för våra kunder och har möjlighet att komma med egna idéer och förslag till förbättringar. Våra kunder är intresserade av sina trädgårdar och öppna för förändringar. Vi som arbetar har ofta kontakt direkt med kunden för att planera skötsel och ta fram växtförslag och förbättringar av deras utemiljö.

Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Det är ett självständigt arbete där vi arbetar två och två, oftast en trädgårdsmästare och en trädgårdsarbetare per bil, vi hjälper även varandra mellan teamen, och vid större arbeten kan flera team vara inblandade. En vanlig dag har teamet två eller tre kunder som återkommer varje eller varannan vecka.

Som trädgårdsmästare är det viktigt att du har god växtkännedom och kan hantera de vanligaste maskinerna. Vi vill att du har någon typ av trädgårdsutbildning samt dokumenterad erfarenhet av trädgårdsskötsel. B-körkort är ett krav. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.

Som trädgårdsarbetare är det viktigt att du har ett intresse för utemiljöer och gärna vill lära dig mer samt att du tycker om att vara utomhus och inte rädd för att ta i. B-körkort är ett krav.

Vi utgår från kontoret nära Orminge Centrum dit du kan åka med motorvägsbuss från Slussen (vi erbjuder skjuts eller lånecykel för att ta sig sista biten).

Skicka en ansökan där du beskriver dig själv och varför du passar att jobba hos oss. Vi besvarar alla ansökningar som inkluderar CV och personligt brev!

Vänliga hälsningar

Anja

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Anja Vikén
Telefon 08-230700
Email Mejla Anja Vikén
Område Nacka
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.stockholmtradgardstjanst.se
Sista ansökningsdag 23 apr (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-boo och är ett företag som vill utvecklas och växa.