Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare

Erfarna Trädgårdsmästare till tillsvidaretjänst
Vi som jobbar har alla ett stort intresse för trädgård och ser det som en utmaning att sköta om och förbättra våra kunders utemiljö. Vi tar ansvar för våra kunder och har möjlighet att komma med egna idéer och förslag till förbättringar. Våra kunder är intresserade av sina trädgårdar och öppna för förändringar. Vi som arbetar har ofta kontakt direkt med kunden för att planera skötsel och ta fram växtförslag och förbättringar av deras utemiljö.

Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och tar vara på varandras erfarenheter och idéer. Det är ett självständigt arbete där vi arbetar två och två, oftast en trädgårdsmästare och en trädgårdsarbetare per bil, vi hjälper även varandra mellan teamen, och vid större arbeten kan flera team vara inblandade. En vanlig dag har teamet två eller tre kunder som återkommer varje eller varannan vecka. Men vi har också engångsuppdrag där vi förändrar kunders utemiljöer som kan vara allt från en dag till någon vecka.

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss och tycker om att ta mycket eget ansvar samt bidra med din kunskap och idéer om trädgård?

Det vi nu söker är dig med flera års dokumenterad erfarenhet av trädgårdsskötsel. Någon typ av trädgårdsutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Du ska också ha goda kunskaper i svenska. Att du tycker om att vara utomhus i alla väder ser vi som en självklarhet, samt att du gillar att jobba med kroppen och inte är rädd för att ta i.

Låter detta som ett jobb för dig? Är du rätt person så erbjuder vi en tillsvidaretjänst. Skicka in en ansökan där du beskriver dig själv och varför du passar att jobba hos oss. Vi besvarar alla ansökningar som inkluderar CV och personligt brev!

Skicka ansökan till: Anja@stotrad.se
Mer info
Kontaktperson Anja
Email Mejla Anja
Område Nacka
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård, Naturvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-boo och är ett företag som vill utvecklas och växa.