Kundansvarig till vårt Huvudkontor i Saltsjö-Boo

Kundansvarig till vårt Huvudkontor i Saltsjö-Boo

Tjänsten
Vår verksamhet är uppdelad i två affärsområden, Trädgård och Anläggning. Vi söker nu efter en kundansvarig för våra privatkunder inom Affärsområde Trädgård, på heltid, som kan komplettera teamet och ta hand om våra privatkunder. Rollen som kundansvarig innebär att ta emot inkommande samtal och mail, sälja våra tjänster till nya och befintliga kunder som ringer eller mailar in samt skapa och planera uppdrag för trädgårdsmästarna.

Vem är du?
Vi tror att du har ett starkt driv och känsla för service och för människor. Vi tror också att du brinner för affären, och att du gillar att planera och organisera. Du har god datorvana och ordning och reda, du talar svenska och engelska i tal och skrift. Det är bra, men inget krav, om du har arbetslivserfarenhet inom trädgård samt B-körkort.

På vårt företag värnar vi om våra kollegor, att vi kan trivas och utvecklas tillsammans. Rollen som kundansvarig är en viktig kugge i maskineriet, och du kommer att ha mycket stöd och kontakt med såväl dina kollegor som kunder.

Låter detta som ett jobb för dig?
Skicka in en ansökan där du beskriver dig själv och varför du vill jobba hos oss.

Vänlig hälsning
Fredrik Åfeldt, Affärsområdeschef Trädgård, Saltsjö-Boo
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Administration, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stockholmtradgardstjanst.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Trädgårdstjänst är ett växande företag verksamt inom trädgårdsskötsel samt trädgårdsanläggning i hela Storstockholm. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1965 i Nacka och har därmed över 55 års erfarenhet i branschen. Vi på Stockholm Trädgårdstjänst värdesätter högsta kvalité i allt vi tar oss an hos samtliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom allt ifrån gräsklippning, klippning av häckar och plantera olika växter till att anlägga en helt ny trädgård, murning samt stensättning. Våra kunder är både den enskilda privatpersonen samt större företag och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-Boo och är ett företag som vill utvecklas och växa.