Erfaren anläggare som vill vara med att ta företaget till nästa nivå

Erfaren anläggare som vill vara med att ta företaget till nästa nivå

Vill du vara med att ta Stockholm Trädgårdstjänst till nästa nivå? Vi får väldigt många förfrågningar inom anläggning och vi behöver rekrytera för att möta efterfrågan. Vi jobbar främst i Stockholms innerstad samt Nacka och Värmdö inom affärsområdet anläggning.

Vi söker just nu en erfaren anläggare till ett av våra team. Vi jobbar främst åt privatkunder och bostadsrättsföreningar. Typiska uppdrag är stensättning, murar, garageuppfarter, enklare snickeriarbeten - trädgårdsanläggning kort och gott. Vi har egna grävmaskiner och hjullastare.
Som anläggare på Stockholm Trädgårdstjänst så förväntas man kunna ta stort eget ansvar, ni som team är själva ansvariga för varje projekt. Du som söker måste ha erfarenhet av att köra grävmaskin, du behöver inte vara expert, men hjälpligt kunna ratta maskinen.

Det meriterande om du kan räkna på offerter och göra egna kundbesök.

Rätt person har möjlighet att växa med företaget. Det är viktigt att du klarar av snabba förändringar och kan anpassa dig. För oss är det självklart att den som jobbar hårt ska få en bra lön. Vi har kontor i ett stort eget hus i Saltsjö-boo.

Om du läst annonsen och känner att du inte riktigt har den erfarenhet som krävs för att kunna axla denna roll så får du gärna skicka in en ansökan i alla fall. Vi söker alltid duktigt människor som jobbar inom anläggning.

Vi är stolta över att främja en arbetsplats fri från diskriminering. Vi är övertygade om att mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund kommer att leda till en bättre miljö för våra medarbetare och nöjdare kunder.
Mer info
Kontaktperson Johan Leffler
Telefon +46734118811
Email Mejla Johan Leffler
Område Nacka
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stockholmtradgardstjanst.se/
Sista ansökningsdag 6 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Trädgårdstjänst AB är ett familjeägt företag inom skötsel och anläggning av trädgårdar. Vi har många olika typer av kunder över hela Stockholm, främst privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi har stora fina lokaler i Saltsjö-boo och är ett företag som vill utvecklas och växa.