Fastighetsvärd till Fisksätra

Fastighetsvärd till Fisksätra

Är du intresserad av fastighetsbranschen och är redo för nästa utmaning i din karriär? Ta chansen och utvecklas hos ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag! Vi på Stena Fastigheter växer och har påbörjat en spännande resa med utveckling och förbättring av vårt arbetssätt. Nu söker vi en fastighetsvärd som kommer bli Stena Fastigheters ansikte utåt och tillhöra vårt härliga team i Fisksätra.

Din nya roll
I rollen som fastighetsvärd kommer du främst vara ute i dina fastigheter och där ha mycket kontakt med hyresgäster. Du kommer att ansvara för cirka 250–300 lägenheter och ingå i en arbetsgrupp med förvaltare, uthyrare, drifttekniker och fastighetsvärdar. Arbetet är omväxlande med frihet under ansvar och du planerar dina dagar självständigt. Nedan finner du några vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Handläggning av felanmälningar.
 • Sedvanlig fastighetsskötsel och reparationer
 • Ansvara för avflyttningsbesiktningar och brandskyddsrondering av dina fastigheter.
 • Planera och delta i genomförandet av underhåll och beställning av detta.
 • Sköta energiuppföljning samt fakturahantering.
 • Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter.
Är du den vi söker?
Som fastighetsvärd har du flera kontaktytor och ingår i ett team, därför söker vi dig som är en god lagspelare och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. För att lyckas i rollen är du van vid kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga. Eftersom arbetstempot under vissa tider är högt och du hanterar flera ärenden parallellt, ser vi att du är anpassningsbar och har en positiv inställning till problemlösning. Utöver det uppskattas innovativa idéer och lösningar som bidrar till ett förbättrat arbetssätt, med mål att överträffa hyresgästernas förväntningar.
 • Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av liknande arbete inom fastighetsbranschen.
 • Gymnasial utbildning eller om du har en vidareutbildning inom fastighetsskötsel.
 • God datorvana.
 • Det är ett krav att du har ett B-körkort och är obehindrad i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.
Ansökan
Vill du bli vår nya kollega? Ansök redan idag, dock senast söndagen 9/8. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Notera att vi börjar arbeta med denna process vecka 33. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare, Viktoria Shakalina via mejl viktoria.shakalina@weselect.com.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fastighetsskötsel, lokalvård, service, fastigheter
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stenafastigheter.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 500 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Med hyresrätten som upplåtelseform utvecklar Stena Fastigheter långsiktigt attraktiva boendemiljöer och arbetsplatser. Målsättningen är att alltid vara hyresgästens förstahandsval. Läs mer på www.stenafastigheter.se