Ekonomiassistent till Servisec i Nacka

Ekonomiassistent till Servisec i Nacka

Om verksamheten

Servisec´s vill med serviceinriktad/engagerade personal och modern teknik förnya säkerhetsbranschen. Genom att effektivisera och höja kvaliteten för tjänster relaterade till bevakning, parkering, lokalvård samt miljö- och godshantering kan vi leverera en bättre tjänst till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Service i olika former oavsett tjänst är vårt främsta fokus.

För att uppnå en serviceleverans med hög kvalitet lägger vi stor vikt vid rekrytering och ställer tydliga krav och förväntningar på våra medarbetare. Detta i kombination med olika incitamentsprogram, bonusmodeller och vidareutbildning eller praktik, visar vi att våra medarbetare är viktiga och vill skapa bra förutsättningar till motivation och engagemang, vilket är nyckeln för en kvalitativ leverans av våra tjänster.

Vi behöver nu förstärka vår ekonomiavdelning. Vill du vara med på vår resa?

Arbetsbeskrivning

Rollen som ekonomiassistent hos Servisec är varierande och utvecklande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
  • Arbeta med löpande bokföring
  • Ansvara för in och utbetalningar
  • Ansvara för kontoavstämningar
  • Ekonomistöd till övriga medarbetare vid enklare ärenden
  • Stötta ekonomichefen i samband med månadsbokslut
  • Stötta vid implementering av nya system.
Vem är du?
Som person är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är en utåtriktad person som lägger stor vikt på bra service och gillar att lösa problem. Du uppskattar att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med snabba förändringar och där ingen dag är den andra lik. Du tycker även om att ta egna initiativ och är samtidigt prestigelös och kan stötta där behov finns. Vi ser gärna att du har en relevant ekonomiutbildning samt erfarenhet från liknande roll sedan tidigare. Har du tidigare arbetat med Visma eller Navision samt Office365 är det meriterande. Vidare värdesätter vi att du är en person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett bra företagsklimat.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett växande och familjärt bolag.

I den här rekryteringen samarbetar Servisec med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 1 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.