Koordinator till Atlas Copco

Koordinator till Atlas Copco

Vi söker nu en servicekoordinator till vår attraktiva kund Atlas Copco. Är du kommunikativ, systemvan och söker ett omväxlande arbete i team med såväl kollega som kund? Har du minst 3 års erfarenhet av liknande arbete och har jobbat i ett affärssystem och med service? I rollen som servicekoordinator för Atlas Copco arbetar du tätt sammansvetsad med en kollega och mot en region. Du sätter dig in i kundbehov, lägger order och samarbetar över olika kontaktytor. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, start enligt överenskommelse och för uppdrag i 6 månader (med möjlig övergång till Atlas Copco efter avslutat uppdrag).

Arbetsbeskrivning:

Här sitter du på huvudkontoret i Sickla. Lokalerna är såväl fina som trevliga och du sitter i ett öppet kontorslandskap med din närmaste kollega. Som servicekoordinator arbetar man i team-par två och två och rapporterar till en dedikerad chef. Atlas Copco Compressor arbetar med försäljning och service av stationära kompressorer och tryckluftslösningar med kunder inom industrin, sjukvård och livsmedelstillverkning. Totalt sitter fjorton personer på avdelningen varav 10st servicekoordinatorer som supporterar och koordinerar insatser över hela landet indelat på fem regioner.

Dina arbetsuppgifter:
  • Sätta dig in i varje kunds situation eller problem. Ställa rätt frågor för att kunna koordinera åtgärder och/eller resurser.
  • Beställa reservdelar och lägga in kundorder (Atlas Copco använder SAP som affärssystem).
  • Samarbeta med olika kontaktytor, till exempel så agerar du länk mellan tekniker och servicechefer, säljare och andra funktioner. Hantera fakturafrågor.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 3 års erfarenhet av en administrativ serviceroll där du också arbetat koordinerande (likt ovan).
  • Gymnasieutbildning.
  • Systemvana, med fördel färdigheter i SAP (eller motsvarande program) och grundläggande färdigheter i Excel och Word.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad med fokus på en hög kundupplevelse. Du bygger troligen kundrelationer genom struktur och samarbetsförmåga. För genom dig upplever man inte bara att man är med på resan utan delaktig i målet. Andra beskriver dig gärna som utåtriktad medan du kanske skulle säga lyhörd och intresserad. Går tempot upp så kan du prioritera men överlag trivs du i att arbeta med såväl akuta ärenden som de långsiktiga. Omväxling förnöjer. Har du därtill en positiv inställning och ljus syn på arbetet så kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-11-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Marica Blomqvist (marica.blomqvist@randstad.se )
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har erfarenhet eller intresse inom teknik och eller masterdata.