Innesäljare till Atlas Copco i Sickla

Innesäljare till Atlas Copco i Sickla

Vill du arbeta i ett världsledande bolag inom teknik och service? Är du tidigare säljare och drivs av att nå dina mål, ta eget ansvar och arbeta i team för att hitta den bästa lösningen för kunden. Då kan vi på Randstad erbjuda dig en utvecklande säljroll med start omgående! Välkommen med din ansökan idag!

Omfattning:
Heltid, start omgående enligt överenskommelse och för uppdrag i 6 månader (med stor möjlig övergång till Atlas Copco efter avslutat uppdrag).

Arbetsbeskrivning:

Här sitter du på huvudkontoret i Sickla i trevliga lokalerna och ett öppet kontorslandskap med din närmaste kollegor. Vi är ett prestigelöst team där vi hjälper och lär av varandra samt med ett närvarande ledarskap och introduktion ger dig förutsättningar för goda resultat. Totalt arbetar 6 personer på avdelningen varav 3st innesäljare inom small segmentet för hela Sverige. Ditt kundberarbetning och ansvarområde kommer vara regionen från Stockholm till Göteborg samt arbeta nära och stötta utesäljarna i deras affärer.

Dina arbetsuppgifter:
  • Du kommer att ha eget ansvar för att bearbeta small segmentets avtalskunder via telefon där du arbetar med att förnya och förlänga avtal, kontaktar leads och sälja service.
  • Tillsammans med övriga teamkollegor ansvara för den gemensamma mejlsupporten.
  • Du kommer att stötta företagets fältsäljare med att lägga in avtalsunderlag i beräkningssystem samt vara behjälplig med att färdigställa offerter. Vidare kommer du att göra beräkningar av servicepriser vid försäljning av ny utrustning.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Arbetat som säljare inom servicerelaterade tjänster och produkter.
  • Avslutad gymnasieutbildning. Meriterande med utbildning inom teknik och/eller eftergymnasial utbildning.
  • Hög kompetens i Svenska och Engelska språket i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Tidigare erfarenhet av order, CRM och affärssystem.
Viktigt för tjänsten är:

Vi tror att du drivs av att uppnå dina mål med kvalitet och tar eget ansvar för din kompetensutveckling. Tycker om arbeta strukturerat och är analytiskt för att hitta den bästa servicelösningen för våra kunder samt trivs med att arbeta i processflöden. Är en prestigelös arbetskollega med tekniskt intresse som stöttar andra mot gemensamma mål.

Om Atlas Copco: Atlas Copco Compressor Technique AB ansvarar för försäljning och service av stationära kompressorer och tryckluftslösningar till kunder inom den svenska marknaden. Våra kunder finns bl.a. inom pappers- och massaindustri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftsanläggning som ger högre lönsamhet och mindre miljöpåverkan. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-28 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför snarast.

För information: Marica Blomqvist marica.blomqvist@randstad.se (Vi kan inte ta emot ansökningar via mejl).
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.