Projektledare

Projektledare

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför och som våra kunder vill att vi ska hantera. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet, söker vi en driven projektledare för sanerings-entreprenader av förorenade områden. Placeringsort Nacka alternativ Norrköping. Till din hjälp kommer du ha tillgång till kollegor och intern expertis som finns inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark. Rätt person med rätt inställning och erfarenhet är viktigare än formell utbildning.

Tjänsten
I rollen som projektledare driver du egna saneringsprojekt i region Öst. Ditt arbete kommer att omfatta både arbete mot våra ram-avtalskunder samt projekt på offentlig upphandling. Som nyanställd får du intern- och externutbildning samt gå bredvid en erfaren projektledare under din introduktion. Du rapporterar till projektchefen för Öst.

Som projektledare:
  • Ansvarar du för att planera, projektera, leda, följa upp och se till att varje projekt når sitt mål
  • Ta fram budget och kalkyl för projekten och räkna på LOU-upphandling
  • Ta fram projektens samtliga miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsdokument
  • Hanterar du kontakter med myndigheter
  • Ansvara för upphandling och inköp av varor och tjänster från utvalda leverantörer och underleverantörer
  • Har du även ett ekonomiskt ansvar för de projekt du driver
  • Bedöma risker och möjligheter samt följa upp och rapportera kring projektets utveckling
  • Kan du även komma att utföra fältarbete, innefattande arbetsledning och miljöprovtagning av mark och grundvatten. Likaså rapportskrivningar och tolkning av analyssvar
  • Förvaltar du och vidareutvecklar alltid en god relation med kunden
  • Förekommer även resor med övernattning både inom och utom Sverige
Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet. Arbetslivserfarenhet från en liknande befattning är meriterande. Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, är det viktigt att du har en hög social kompetens samt en mycket god förmåga att planera och leda arbetsuppgifter. Du har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva och organisera. Du är utåtriktad, driven och kommunikativ.

För att trivas i rollen som projektledare är du utåtriktad, ansvars-tagande och strukturerad. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra. Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syfte att uppnå verksamhetens mål. Vi vill att du prioriterar nöjda kunder, kvalitet och långsiktighet. Av dina kollegor beskrivs du som en nyfiken, social och engagerad lagspelare.

Krav
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper i tal och skrift är det meriterande. Goda datakunskaper och B-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar.
Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal.

Kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef för Öst, Anders Norén 070 540 36 55 alt. anor@rgsnordic.com

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till HR, ssor@rgsnordic.com.
Märk din ansökan med "Projektledare Öst till RGS Nordic". Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.
Mer info
Kontaktperson Anders Norén
Telefon 070 540 36 55
Email Mejla Anders Norén
Område Nacka
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rgsnordic.com/se/
Sista ansökningsdag 17 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.