Sales support till intressant bolag i Nacka

Sales support till intressant bolag i Nacka

Tjänsten
Till vårt kundföretag söker vi en Sales support för försäljnings- och marknadsstöd till deras säljteam i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Baltikum och Island. Du kommer tillhöra ett positivt team på sju personer som sitter i fina lokaler i Nacka. I rollen kommer du stötta det regionala säljteamet i Norden med affärer från både nya och befintliga kunder, hantera kunddatabas och kundrelaterade frågor. Tjänsten är på heltid och gäller en direktrekrytering till vårt kundföretag.

Kvalifikationer
Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten som Sales support hos vår kund:
  • Erfarenhet från liknande tjänst som Sales support/Sales administrator
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • God systemkunskap, SAP är meriterande
  • Har du kunskaper i finska är det mycket meriterande
Personligt
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en framåt person som gillar att ha många olika kontaktytor. Du är flexibel och prestigelös i ditt arbete och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vidare är du en noggrann teamspelare som tar egna initiativ.

Företaget
Vårt kundföretag arbetar med att hjälpa människor runt om i världen med försäljning och inköp av tung utrustning, lastbilar och andra tillgångar varje månad. De arbetar med flertalet on-site och försäljningsplattformar och arbetar med stort engagemang för att ge förstklassig service till sina kunder.

Intresse för tjänsten?
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: administration, Sales support, Sales administrator
Mer info
Kontaktperson Alexandra Ärlestål
Telefon 08-586 22 718
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Placera Personal
Hemsida http://www.placerapersonal.se
Sista ansökningsdag 14 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.