Sommarjobbare till Maxi ICA Stormarknad Nacka

Sommarjobbare till Maxi ICA Stormarknad Nacka

Sommarjobb!

Vill du bli en i vårt fantastiska gäng inför sommar- och semestertiden? Då är det dags att söka redan nu!

Om dig

Vi söker dig som är älskar service och har en positiv inställning, visar stort engagemang och som tycker att det är roligt att arbeta!

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik i framkant som har intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Att värna om vår personal är viktigt för oss och här finns möjlighet till friskvårdsbidrag, frukostbuffé, högtidsluncher och årliga presenter och julklapp. Utöver det erbjuder vi dagligen lunch lagad av våra kockar till förmånligt pris. Våra medarbetare har möjlighet till utveckling och du får en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat. Vi har en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Ansökan

Ansök senast 31 januari. Vi hanterar ansökningar löpande och om du går vidare i processen kommer du att få svara på några frågor via video. Därefter har vi en rekryteringsträff med kortare intervjuer på plats i butiken för dig som går vidare ytterligare ett steg.

Vi ser fram emot en härlig sommar tillsammans!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 8 mars (50 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.