ICA Maxi Nacka söker kassaledare!

ICA Maxi Nacka söker kassaledare!

Nu söker vi fler kassaledare!

Om tjänsten

Som kassaledare för kassa och kundservice har du ett utvecklande arbete med ansvar för den dagliga driften och att vara behjälplig mot kunder och medarbetare. Ditt övergripande arbete är att säkerställa att kassalinjen fungerar gentemot kunder, medarbetare och organisationen. Du har lätt för att sätta dig in i kundernas problem och genom att vara förstående och pedagogisk hjälper du dem på bästa sätt. Vidare är det du som planerar driften för dagen och ansvarar för resultatet av driften. Till din hjälp finns det utarbetade checklistor och du rapporterar direkt till kassachefen. Vi ser gärna att ditt arbetssätt är effektivt och du trivs när tempot är högt.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i direkt möte med kunden och som trivs i kontakt med andra, kollegor såväl som kunder, och du har förmågan att uttrycka dig tydligt och informativt. För oss är det viktigt att du är engagerad i ditt arbete och ständigt vill förbättra ditt och andras arbetssätt. Du har ett gott uppträdande och du gillar att arbeta med kunden i fokus. Vidare har du ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Som kassaledare är det viktigt att du är strukturerad, noggrann, ansvarsfull och har förmåga att sätta gränser. Den person vi söker måste ha en vana av att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetstuppgifter och uppskatta utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att arta sig.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik i framkant som har intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Här finns det utvecklingsmöjligheter och du får en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat. Vi har en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Dokumenterad ledarerfarenhet
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i butik, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.
Omfattning och tillträde

Deltidstjänst 35h/veckan, tillträde omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Vidare innefattar tjänsten varierad arbetstid. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 21 feb (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Personalica har sin grund i Bemannica AB som ett fristående bemanningsföretag. Personalica är annonsportal riktade mot individer som vill jobba på ICA-butik, men Personalica och Bemannica AB är helt fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Personalica startades 2016 utifrån behovet av en samlad plattform för mötet mellan kandidater och ICA-butiker.

Idag arbetar tre rekryterare aktivt med att erbjuda annonsering och rekrytering till ICA-butiker i hela Sverige. Detta för att du som arbetssökande ska ha så stor chans som möjligt att hitta din drömtjänst, och att du som butiksansvarig ska ha möjlighet att anställa den bästa personalen för just din butik.