Vi söker dig som vill hjälpa till med förtidsröstningen i Nacka – Heltid

Vi söker dig som vill hjälpa till med förtidsröstningen i Nacka – Heltid

Vill du bidra med att stärka den svenska demokratin genom att hjälpa personer att rösta? Letar du efter ett jobb i höst där du antingen kan jobba på deltid eller heltid? Vi letar just nu efter Röstmottagare till förtidsröstningen i Riksdagsvalet 2018. Låter det här som något för dig? Tveka då inte att söka!

Beskrivning

Vad är på gång? Mellan den 22:a augusti och 8:e september finns möjligheten att förtidsrösta i riksdagsvalet 2018. Vi letar nu efter dig som vill ta emot och hjälpa till med röstningen runt om i Nacka kommun. Du kommer även att få åka ut till vårdplatser i Nacka för att samla in röster från personer som inte själva kan ta sig till röstlokalerna.

Vem söker vi? Vi letar efter dig som är intresserad av att hjälpa till med valet i höst. Det är bra om du är en lugn och ordningsam person som samtidigt har lite skinn på näsan och gillar att hjälpa till. Om du är ung, medelålders eller äldre spelar ingen roll, alla myndiga personer är välkomna att söka!

Vill du ta ett stort ansvar för den svenska demokratin? Här är din chans!

Vi letar efter dig som
  • Är över 18 år
  • Trivs med att möta människor
  • Kan tala och skriva på god svenska
Det är även bra om
  • Du har erfarenhet av serviceyrke
Tycker du att detta är intressant, men letar efter ännu mer ansvar? Vi letar även efter Teamleaders. Ansök via den här länken
https://perido.se/jobb/teamleader-pa-heltid-under-fortidsrostningen-i-host/.

Är du intresserad av att jobba på deltid? Ansök via den här länken https://perido.se/jobb/vi-soker-dig-som-vill-hjalpa-till-med-fortidsrostningen-i-nacka-deltid/.

Omfattning och tillträde

Heltid under perioden 22/8 till 12/9.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 23 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av ca 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer Heltid2018 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se