Student som söker extrajobb i höst vid förtidsvalet i Nacka

Student som söker extrajobb i höst vid förtidsvalet i Nacka

Vi letar efter dig som är student på antingen gymnasiet, högskola eller universitet som Röstmottagare i Riksdagsvalet 2018! Kanske är du intresserad av politik och statsvetenskap, eller så vill du fylla på både i plånboken och CV:t. Vill du ha ett givande extrajobb i höst där du bidrar till ett bättre samhälle? Här är din chans!

Beskrivning

Val 2018: Mellan den 22:a augusti och 8:e september finns möjligheten att förtidsrösta i riksdagsvalet 2018. Vi letar nu efter dig som vill ta emot och hjälpa till med röstningen runt om i Nacka kommun. Du kommer även att få åka ut till vårdplatser i Nacka för att samla in röster från personer som inte själva kan ta sig till röstlokalerna.

Profil: Vi söker dig som är flexibel med arbetstider och som vill jobba extra i höst, exempelvis på eftermiddagar och helger. Därför tror vi att du som student är perfekt för den här tjänsten. Vare sig du studerar helfart, halvfart, enstaka kurser eller är gymnasiestudent så tror vi att du är lämpad hit, så länge du har hunnit fylla 18 år innan förtidsröstningen börjar. Vi tror att du är en glad och social person, som är tydlig och ordningsam.

Är du inte student, men tycker att det här låter som en tjänst för dig? Inga problem, du är lika välkommen att ansöka!

Vi letar efter dig som
  • Är över 18 år
  • Trivs med att möta människor
  • Kan tala och skriva på god svenska
Det är även bra om
  • Du har erfarenhet av serviceyrke
Är du intresserad av att jobba på heltid? Ansök via den här länken (https://perido.se/jobb/vi-soker-dig-som-vill-hjalpa-till-med-fortidsrostningen-i-nacka-heltid/).

Omfattning och tillträde

Deltid under perioden 22/8 till 12/9.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Mer info
Område Nacka
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.perido.se
Sista ansökningsdag 23 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av ca 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 11666 i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se